High five

Blev lite full i skratt idag när jag var ute på en powerwalk. Har ett naturreservat alldeles i närheten där jag bor där jag brukar promenera ibland. Fina områden med många olika vägar i kuperad natur. Mycket folk som rör sig där och promenerar, joggar och kör mouintainbike.

Idag skulle jag ta en promenad ”upp till toppen” och runt en liten tjärn. En runda på 3,3 km

Precis när jag kommer in i själva området kommer en ung kille löpandes och passerar en liten bit ifrån mig. Typ 20-års åldern eller nåt. Rejäla löpsteg, ingen liten joggingtur där inte ;)

Tänkte inte mer på det utan fortsatte åt mitt håll. När jag sen ungefär halvvägs svänger upp i backen upp mot toppen ser jag samma kille komma i full fart nerför  backen. Jag tänker att jösses vad han måste kutat på för att ha hunnit komma runt från motsatt håll som är en rejält mycket längre vända.

Men det roliga var att han kommer springandes med så lätta steg och fullkomligen ler med hela ansiktet. Och precis när han passerar mig så slänger han upp handflatan i luften och vill göra en high five. Så jag slänger upp näven jag också och så gjorde vi en high five i farten när vi möttes. Ingen av oss sa nåt utan vi fortsatte åt varsitt håll.

Haha jag vet inte om han hade sån bra löprunda så han fick feeling eller om han tyckte det var lite skoj att vi möttes två gånger. Jag tyckte det var lite skoj att han gjorde så i alla fall.

Ibland behövs det inte så mycket för att man ska bli lite glad, han lyfte min eftermiddag i alla fall. En pojkspoling på 20 typ som ger en high five till en 50+kärring :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s