Stylad och klar

Åh, vad roligt det var att bli stylad!

När jag kom hade hon plockat fram en hel klädstång med olika plagg och kombinationer. Allt utifrån den bild hon skapat av mig den korta stund det tog när jag var in häromdagen och fyllde i formuläret. 

Först gick vi igenom butiken så att jag fick peka ut om det var nåt speciellt jag såg som jag ville testa. Sen bjöd hon på macka och te medan hon visade de kombinationer hon plockat fram och berättade hur hon tänkte. 

Vissa plagg blev jag genast intresserad av medan andra var jag mer tveksam till. Men jag hade bestämt mig i förväg att jag skulle vara öppen och testa för att kanske hitta sånt som jag själv inte skulle hittat annars. 

Hon gav tips hur jag kunde kombinera olika plagg och associarer och hämtade olika färgkombinationer för att jag skulle se skillnad vad det gjorde med min hudton och ansikte. 

Jag tyckte verkligen att hon hade läst av mig bra och jag hittade flera kombinationer som jag gärna skulle köpt direkt om jag hade haft råd. 

Speciellt kul att jag testade en blus som jag aldrig skulle plockat fram själv som jag gillade jättemycket när jag fick tips hur jag skulle kombinera med halsband och cardigan. Den får jag handla nästa gång jag får lön. 

Vissa plagg blev jag intresserad av och testade men plockade av direkt. Andra som jag var tveksam till kunde kännas jättebra på.

Jag fick tips om hur jag kunde knyta en sjal och vilka halsband som kunde vara snygga till vissa kombinationer. Fick tips om ett litet följsamt linne som hade lite glansig känsla som var perfekt att ha under andra plagg för att de inte skulle haka upp sig. 

En hel timme med nån som stod bredvid och bara plockade fram plagg efter plagg och bara visade full uppmärksamhet till mig. Det var helt underbart! 

Innan hade jag först bestämt mig för att jag skulle nöja mig med att köpa en ny top eller blus. Men innan jag gick in kollade jag kontot och tänkte att okej, en tusenlapp kan jag lägga på detta. Jag ville verkligen hitta något nytt till på lördag när jag ska ut på en tjejkväll. 

Vad hände? Hahaha jag gick ut därifrån med en full outfit. Det visade sig att butiken just idag hade 20% på ett helt köp plus att jag i och med stylingen skulle få 100:- rabatt om jag handlade nåt. 

Byxor, linne, blus, cardigan och ett halsband blev det. Strax under 1500:- totalt så det kändes ju som jag fick mycket för pengarna. Men kanske inte riktigt vad kontot behövde strax innan jul haha 

Tillråga på allt har mina Blundstones gått sönder så jag måste köpa nya. Jag menar till det här snygga jag köpte kan jag ju inte gå i gympadojor ;) 

Annonser

2 reaktioner på ”Stylad och klar

  1. Kul det låter! Det skulle vara intressant att se om man på det sättet hittade nya plagg som man själv inte skulle ha hittat. Men jag vet inte om det finns sådana där stylingar att köpa i Örebro. Man får väl åka till Stockholm då kanske …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s